Sunday, March 18, 2012

Pasrah.

Assalamualaikum
Jadi, kau fikir kau hebat pandang aku slack gila kat pasar malam padahal kau anak buah aku sebenarnya. Aku tak mintak kau panggil aku makcik rin. hekk, aku lebih rela panggil kau kakak. taklah nampak yang aku ni tua sangat kan? And, kau kena tahu yang aku memang bersabar dengan kau sebab kau boleh bukak lagu korea kuat-kuat time aku tengah tengok TV? Aduhh.

aku memang pasrah betul hari ini hari ahad. aku kena gosok baju 2 aje kot. yelahh, selasa rabu khamis aku mana ade kat sekolah. memang kesian hasanah kena kutip duit kelas sorang-sorang. adakah gang aku akan rindu kat aku? aku harap diorang doakan depaaa.

hari ni birthday rassafirah, may Allah bless her :-) aku harap, persahabatan kita kekal selamanya sayang. hihi. kenapalahh dunia pescebukk ni penuh dengan drama. cehh, kat info komain lagi cakap tak approve gambar kartun, aku add kau pakai doodle comel kau approved je.. haaaaa ape tuu? dahlah. assalamualaikum. take care. wish me luck during MSS Kawasan.