Sunday, April 15, 2012

Alkisah

Assalamualaikum
Lebih kurang 2 minggu aku tak online. jadi, kebanyakan malam isnin dan selesa dipenuhi dengan homework, study dan Alida cakap ade cerita dream high 2. maklumlah, aku kan on the way nak minat korea semua ni. Okay, not bad what.
Tumblr_m1gctjj8yn1qeivkyo1_500_large
Majalah Gen-Q isu lapan belum habis aku baca. Tapi, novel "Kau Kekasihku" yang baru aku pinjam hari Sabtu tu, dah separuh dah. Aduh, memang parah. Homework tu pun belum siap. Terbengkalai karangan peribahasa aku. Aku paling lemah ahh buat karangan peribahasa ni. Kalau buat mesti dapat A- *sigh*. Kalau ibu mesti dia akan cakap "Majalah, novel boleh je mengadap. Cepat je khatam. Tu, alquran bila nak khatam tahun ni? Even ayat yang ibu cakap tu tak sampai 1 minit, tapi aku punye sentap dalam der. Yelah, masakan kawan aku boleh habiskan 2 novel dalam seminggu? Tak ke keren tu? Huhh.

Click for more quotes:)
Aku memang dah maafkan kau MJ. Tapi, tak semudah itu aku memadamkan segala kekecewaan aku terhadap kau. Team olahraga semua harap kat kau as third runner. Den macam nak mati kejar budak "hantu speed" tu. Mu boleh relax je lari. Aku harap kau berubah, bukan demi aku. Tapi demi kebaikan team olahraga. Jangan sampai kau kena buang betul-betul drpd team.

Aku memang boleh gila belajar bab chapter yang linear equation tu. Pergh, mula-mula masuk chapter tu happy. Maklum, katanya senang. Amekkaww. Dah nak habis chapter macam orang gila buat latihan. Ya Allah, berilah aku kekuatan untuk menghadapi cabaran dalam menuntut ilmu fardhu kifayah.

P/S : students kelas aku kalau belajar pasal proses kejadian manusia. padah excited. *rolling eyes*.