Monday, June 24, 2013

a lot of dates

hari ni Nisfu Syaa'ban.
I think asking tira for joining me doing solat dhuha tomorrow is a good idea. moreover, tomorrow is a school holiday bcs of the worst haze. haze and haze everywhere.

last saturday, i dont get fresh air even in my house. busuk kot bau asap. i dont understand why permata class still ada. about 1.15 pm, keluar je library macam salji. "macam" tapi best gak kalau kat merlimau ni ada salji muhaha. lol

20/6 - Sport's Day

Yah, im not feeling very well starting from lepas ujian tara and until now. aku rasa ni side effects sebab tak warm up sebelum final ujian tara hari tu. ye ah, lari 100,200,400 dalam masa 1 jam. ahh mss pun tak sewel gini. there's stg wrong w my back. ape benda tah. hari tu pergi buat check up. yknow what handsome kot doktor tu tapi tak sehandsome minho aku ahaha

ok back to de point

bila sports day was around the corner aku dapat sehelai kertas yang menyatakan aku sepatutnya masuk 100,200,400 and baton. my mom not allowed me to take part during the sports day. tapi aku takut kot-kot tahun ni gonna be my last year studying there. ewahh macam yeye je nak pindah next year. aku bukan nak hipokrit tapi memang people put high hopes on me that day. i kept saying "you'll be alright" -_-


islahnafsi:

but you have to - 

so aku decided untuk tetap ambik acara tapi aku cuma ambik 3. alhamdulillah, aku dapat semua emas. tapi satu je benda yang masih menjadi ketidakpuasan hati aku ialah aku yang dapat first place utk 100m tapi orang lain yang dapat medal. hmn cedih. penat ai lari. takpelah, bak kata kak nas "kita banyak medal". dia yang banyak medal sebenornye ngeng 

saps / pta meeting 

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku taknak parents aku banyak cerita dekat cikgu especially pasal aku ni pemalas. urgh tolonglah aku rasa aku cukup rajin kerana homework aku boleh dikatakan selalu 98% - 100% siap. kerja kursus pon aku antara yg terawal hantar. aku harap trial boleh dapat straight A's. amin insha Allah. 

16/6 - loss


I couldnt imagine how is my life if my mom isnt with me. aku harap kau kuatkan hati kau k kina. Takpe, aku dan diorang sentiasa ada untuk kau. kita kan sahabat. Put trust on Him. And trust my words. Allah is the best planner ever. He knows what is the best for you. Stay strong :)