Wednesday, May 15, 2013

Rasa bersalah

Sekian lama aku tak bukak blog ni. Memang lama. 5 bulan. Berhabuk dan sedikit bersawang mungkin. 

Terlalu banyak benda yang dah berlaku selama 5 bulan. Antara moment yang paling best bila sekolah aku dinobatkan sebagai johan sukan kawasan mss buat kali yang kedua berturut-turut setelah berhenti seketika untuk bergelar juara. 


Tapi sayang.
dalam sejarah aku, tahun ni tak dapat even satu medal dekat negeri.
Its okay. 

Sedih jugak bila dapat berita yang cikgu nimarni nak pindah sekolah lain. She's the best coach ever. 
Petang ni pergi pasal malam beli yong tau fuu, balik balut hadiah and STUDY. 

Okay. 


In sha Allah, I'll do my best for this mid-year exam. Rasa macam sebersalah sangat je dengan parents dan cikgu bila tak dapat straight A's.